Raaf Outdoor - GPS-tochten, bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten

Ervaringen

"We hebben vandaag met 4 personen de Sagentocht gereden. 'We' zijn Jeanne,Peter,Annie en Arent. We kregen een navigatieapparaat mee en gingen we vol goede moed de auto in. Uitleg was niet nodig want het zou allemaal duidelijk worden als we het apparaat aanzetten. Wel kregen we nog een blaadje mee waar de uitleg over het navigatieapparaat op stond. Arent en Peter sloten het aan en Jeanne en Annie lazen hardop voor hoe het aan moest en waar je daarna allemaal op moest drukken."

"Het werkte perfect en al gauw zaten we op de spannende Sagenroute. Een prettige stem vertelde ons allerlei spannende en leuke verhalen over verschillende plaatsen en mensen waar we langs kwamen. Arent had soms moeite om aan te geven welke kant we op moesten want hij is niet zo handig met rechts en links,toen we hem vertelden dat rechts daar was waar je duim links zat werd het nog erger dus deden we net als bij kleine kinderen en zeiden dat de hand waar je mee schrijft dat is rechts en het werkte."

"De route is erg goed in elkaar gezet en je rijdt zoveel mogelijk binnendoor langs leuke binnenwegen. Onze eerste stop was in Heerle daar hebben we bij de Hazelaar een lekker bakje koffie gedronken. We vervolgden onze route weer en verbaasden ons over al die spannende verhalen waar we nog nooit iets over gehoord hadden. Alleen over het kleinste meisje van Ossendrecht had Annie wel eens iets gelezen. We hebben nog een drinkpauze gehouden in de Pin,daar was het ook gezellig. Van daar nog ons laatste stukje en we waren weer terug waar we begonnen waren. We waren om 13.30uur vertrokken en waren om 17.00uur weer terug. Als je deze tocht wat vroeger begint en je stopt hier en daar om de plaatsjes te bekijken en een hapje te eten is het een mooie rit voor een dagvullend uitje."

"Kortom een leuke en gezellige aan te bevelen autorit."

Groetjes Jeanne,Peter,Annie en Arent