Raaf Outdoor - GPS-tochten, bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten

Is een buitenactiviteit ook leuk in de winter?

Zeker! Wat is er lekkerder om eerst te genieten van de frisse buitenlucht en vervolgens binnen bij de kachel een kop warme chocolademelk te drinken?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er maar weinig dagen in het jaar dat het echt de hele dag regent. In de winter is de kans op regen zelfs een stuk kleiner!

Ik wil graag reserveren. Hoe werkt dat?

Als u een leuke activiteit gezien heeft en u wilt deze boeken dan kunt u ons een email sturen.

Afhankelijk van uw keuze zullen we dan één van de onderstaande acties gaan ondernemen:

- Sagentocht/CSI Bergen op Zoom/GPS verhuur/kinderfeestjes/kleinschalige activiteiten: We bevestigen uw aanvraag en maken een afspraak met u voor het ophalen van de materialen (indien van toepassing). Afhankelijk van de activiteit betaalt u vooraf of bij het ophalen van de materialen. Alle benodigde informatie sturen we u ruim voor aanvang van de activiteit toe.

- Andere activiteiten: Meestal bellen we even op om de aanvraag te bespreken. Zo weten we zeker dat u krijgt wat u wilt. Daarna maken we een offerte waarin we alle afspraken vastleggen zodat u precies weet wat u kunt verwachten (m.b.t. de inhoud van de activiteit, de locatie, het aantal deelnemers, manier van betalen enzovoort).