Raaf Outdoor - GPS-tochten, bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten

Soorten activiteiten

GPS activiteiten

GPS-tochten, games en uitjes in alle soorten en maten voor bedrijfs- en familie-uitjes, kinderfeestjes of gezellig met uw gezin of vrienden!
Lees verder

Oriëntatietochten

Oriëntatietochten zijn activiteiten waarbij we gebruik maken van een topografische kaart en een kompas. Deze activiteiten zijn erg geschikt voor teambuilding en daarnaast ook nog heel leuk én leerzaam.
Lees verder

Survival/bushcraft

Vuur maken, waterdicht onderkomen maken, nuttige planten en bomen, maken van gebruiksvoorwerpen en sporen herkennen zijn slechts een paar van de mogelijke onderwerpen voor een actief uitje survival & bushcraft.
Lees verder

Overige outdoor

Meerdaagse teambuilding
Lees verder

Funbuilding

Funbuilding is de leuke variant van teambuilding. Leer elkaar eens op een andere manier kennen dan in de dagelijkse werksituatie!
Lees verder

Familie-uitjes

GPS spelen zijn ideaal voor familie-uitjes. Door de combinatie van wandelen (beperkte afstand) en verschillende soorten opdrachten zijn deze activteiten geschikt voor jong én oud (en alles er tussenin).
Lees verder

Kinderfeestjes

GPS kinderfeestjes voor kinderen in groep 5 t/m 8. Lekker actief buiten en geen rommel thuis.
Lees verder

Dagje weg

Ook voor kleine gezelschappen (bijvoorbeeld uw gezin) heeft Raaf Outdoor activiteiten. Kijk eens naar CSI Bergen op Zoom of Sagentocht De Brabantse Wal!
Lees verder